Spacemouse enterprise not rolling in single axis

Questions and answers about 3Dconnexion devices on Windows.

Moderator: Moderators

Post Reply
DaveK
Posts: 5
Joined: Wed Aug 05, 2015 7:53 am

Spacemouse enterprise not rolling in single axis

Post by DaveK » Fri Oct 11, 2019 11:39 am

SpaceMouse Enterprise was working yesterday, and now today it won't roll the NX model around the X axis, or move up. All other axis, and directions are fine.

I've been using the latest driver 10.6.3, and even did a "repair" on it today, but no change. I also unplugged, and plugged the device in, but no change. I then unplugged, held the menu and fit buttons, while plugging back in, and held for 20ish seconds (led flashed), but no change.

Hardware failure?

UtaSH
Moderator
Moderator
Posts: 3285
Joined: Mon Nov 27, 2006 10:34 am
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Spacemouse enterprise not rolling in single axis

Post by UtaSH » Mon Oct 21, 2019 7:14 am

Hi DaveK,

please start the 3Dconnexion Viewer (from "3Dconnexion Home") and see if you have the same limitation there. Let me know what you find out.

DaveK
Posts: 5
Joined: Wed Aug 05, 2015 7:53 am

Re: Spacemouse enterprise not rolling in single axis

Post by DaveK » Mon Oct 21, 2019 11:09 am

Same issue.

IT has opened a Case with 3Dconnexion, and had updated the firmware, and did a reset on the device, and still no change.

Sorry about the duplicate post, I forgot about the post approval process, and figured I forgot to hit submit.

Thanks

Post Reply