SpaceMouse Enterprise buttons with Creo Elements Direct M

Post questions, comments and feedback to our 3Dconnexion Windows Development Team.

Moderator: Moderators

Post Reply
Andries
Posts: 7
Joined: Fri Feb 24, 2017 10:58 pm

SpaceMouse Enterprise buttons with Creo Elements Direct M

Post by Andries » Sat Feb 25, 2017 1:17 am

Helo,

Since last week i have bought the Enterprise Kit. After installing the drivers a see that the buttons 1-12 are pre defined.
I won to change the buttons and it should be terrific if the LCD shows the icon.
After a search on the forum I found somebody with the same problem but then with the MODO program and cause i'm known not so much about programming i get stuck now.
I found the files where i must make some changes (en-US.XML and creo file). I tried the example that i found on the forum but it doesn't work... I seem so to be that i am doing something wrong :roll:

Topic that i have found:

viewtopic.php?f=25&t=16545&hilit=spacemouse+enterprise


Regards
Andries

My apoligize for my poor english

Andries
Posts: 7
Joined: Fri Feb 24, 2017 10:58 pm

Re: SpaceMouse Enterprise buttons with Creo Elements Direct

Post by Andries » Sat Feb 25, 2017 8:59 am

Hi,

A have seen when i saved the code it wasn't saved as XML.
I have downloaded Dreamweaver so the files are saved as XML as it should be.
Now to understand how the program works i copy the complete program lines to the files (1 block to en-US.xml and the other 2 to creo elements.xml) and saved them. I stop the 3Dconnection driver and started up again but the lcd give me the same logo like before. Al the rest works fine like before...

Hopefully somebody could explain what i'm doing wrong.

Regards
Andries

Andries
Posts: 7
Joined: Fri Feb 24, 2017 10:58 pm

Re: SpaceMouse Enterprise buttons with Creo Elements Direct

Post by Andries » Thu Mar 02, 2017 1:46 am

Hi,

I have tested the 3D mouse on a windows 7 and this is working with all programs even Creo Elements????
On the Windows 10 nothing apears even in internet explorer, Outlook, Acrobat reader, ...

Somebody can tell me what is wrong with the driver?
It has been installed as administrator.

Regards
Andries

Andries
Posts: 7
Joined: Fri Feb 24, 2017 10:58 pm

Re: SpaceMouse Enterprise buttons with Creo Elements Direct

Post by Andries » Thu Mar 02, 2017 5:06 am

Hey,

Found the reason...
I took another USB2.0 port and it works.
The reason why it didn't work cause by the USB port with the logo of the mouse. If i place it in the usb port for the keyboard then it works.

jwick
Moderator
Moderator
Posts: 2504
Joined: Wed Dec 20, 2006 2:25 pm
Location: USA
Contact:

Re: SpaceMouse Enterprise buttons with Creo Elements Direct

Post by jwick » Thu Mar 02, 2017 8:38 am

That's crazy. What kind of machine is this?

Andries
Posts: 7
Joined: Fri Feb 24, 2017 10:58 pm

Re: SpaceMouse Enterprise buttons with Creo Elements Direct

Post by Andries » Thu Mar 02, 2017 12:48 pm

Running on W10
MB Asrock X99 WS
GPU Nvidea M2000 PNY
Xeon 1630 V3 3,5ghz
Corsair Vengeance 2800 4x4Gig

I'll found it also strange...

regards
Andries

jwick
Moderator
Moderator
Posts: 2504
Joined: Wed Dec 20, 2006 2:25 pm
Location: USA
Contact:

Re: SpaceMouse Enterprise buttons with Creo Elements Direct

Post by jwick » Fri Mar 03, 2017 1:38 am

This "dedicated" mouse USB port is on the motherboard?
It's good to have this in the forum in case anyone else has a similar problem.

Andries
Posts: 7
Joined: Fri Feb 24, 2017 10:58 pm

Re: SpaceMouse Enterprise buttons with Creo Elements Direct

Post by Andries » Fri Mar 03, 2017 3:09 am

This is indeed on the MB.

Post Reply