Constraints for Inventor

Questions and answers about 3Dconnexion devices on Windows.

Moderator: Moderators

Post Reply
BLAIRS
Posts: 5
Joined: Tue Dec 05, 2006 1:14 pm
Location: Prince George, BC, Canada
Contact:

Constraints for Inventor

Post by BLAIRS » Tue Dec 05, 2006 1:20 pm

Is "Contraints" going to be added to the list of standard commands for the "Traveler" for use in the Assembly" function of IV rather than having to write a macro in future driver releases.

thanks
Blair A. Stunder

ngomes
Moderator
Moderator
Posts: 1946
Joined: Mon Nov 27, 2006 7:22 am
Contact:

Post by ngomes » Tue Dec 05, 2006 2:48 pm

Hi BLAIRS. Currently, we have no such requirement but we do welcome any input our customers feel is important.
Could you please elaborate a bit more on what you would like to have in the Inventor?
Nuno Gomes

BLAIRS
Posts: 5
Joined: Tue Dec 05, 2006 1:14 pm
Location: Prince George, BC, Canada
Contact:

Post by BLAIRS » Tue Dec 05, 2006 11:39 pm

I use a SpacePilot at work and alway use one of the 6 used defined buttons for the "Constraint" function in Inventor assembly. This command is used more in the assemble mode than any of the other commands, yet has not made it to the list of commands that can be easly applied to any of the Traveler buttons. Every item that is placed in a Inventor assembly requires at least one constraint.
Blair A. Stunder

Ken Denton
Moderator
Moderator
Posts: 49
Joined: Mon Dec 04, 2006 2:39 pm
Location: Rochester, MI.
Contact:

Post by Ken Denton » Fri Dec 15, 2006 8:28 am

BLAIRS,
The "Constraint" function can be found in the "Assembly" list of functions inside the "Button Customize Panel". Simply drag and drop the function to your desired button.
Ken Denton
3Dconnexion, Inc. A Logitech Company

Post Reply