Vectorworks issues?

Questions and answers about 3Dconnexion devices on Windows.

Moderator: Moderators

Post Reply
jhutsby
Posts: 1
Joined: Wed May 27, 2020 4:08 pm

Vectorworks issues?

Post by jhutsby » Wed May 27, 2020 4:15 pm

Hello everyone!

Wondering if anyone can help me, I'm a bit confused. Not an unusual occurence to be fair!

I received my lovely spacemouse and cadmouse wireless kit today to use with Vectorworks 2020 and I'm just trying to get my head around the customisation.

I've looked around on various websites to find out how to customise the buttons and so forth, but in the customisation fields I can only see some basic commands, whereas on many of the videos there appear to be a huge list of commands to choose from. Are these ones people have done themselves or am I missing something?

Any help would be greatly appreciated!

Jazz

UtaSH
Moderator
Moderator
Posts: 3480
Joined: Mon Nov 27, 2006 10:34 am
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: Vectorworks issues?

Post by UtaSH » Fri May 29, 2020 12:57 am

Hi Jazz,

the long list of button functions is usually provided through a plugin by making use of our SDK. This is something that Vectorworks would have to implement. Please address your wish with their support team to make them aware that this is something their users want.

Post Reply