Cinema4d 10

Questions and answers about 3Dconnexion devices on Windows.

Moderator: Moderators

Post Reply
Fireburst
Posts: 2
Joined: Wed Jan 10, 2007 5:59 pm
Location: UK

Cinema4d 10

Post by Fireburst » Fri Jan 12, 2007 7:17 am

Does the space pilot work with c4d 10 as it doesn't have the plugin which was installed by default in version 9.

ngomes
Moderator
Moderator
Posts: 1946
Joined: Mon Nov 27, 2006 7:22 am
Contact:

Post by ngomes » Fri Jan 12, 2007 9:42 am

Hi Fireburst,
The support for 3Dconnexion in CINEMA 4D is native to the application. In other words, it is MAXON that develops the solution that integrates our devices in CINEMA 4D.
When this is the case, we advise our customers to contact the application editor Customer Service directly.
We very much appreciate if you could post here the information you received from MAXON regarding this matter.
Nuno Gomes

Fireburst
Posts: 2
Joined: Wed Jan 10, 2007 5:59 pm
Location: UK

Post by Fireburst » Fri Jan 12, 2007 11:10 am

An easy answer!!!

They have moved it to the window menu :roll:

It's all good again :wink:

ngomes
Moderator
Moderator
Posts: 1946
Joined: Mon Nov 27, 2006 7:22 am
Contact:

Post by ngomes » Fri Jan 12, 2007 2:25 pm

Thanks for posting the information. This will surely help other CINEMA 4D 10 users.

Post Reply