SpaceMouse Bug on Boot

Questions and answers about 3Dconnexion devices on macOS.

Moderator: Moderators

Post Reply
mvasilakis
Posts: 2
Joined: Sun Feb 17, 2019 9:01 am

SpaceMouse Bug on Boot

Post by mvasilakis » Sun Feb 17, 2019 9:10 am

I have 2 SpaceMouse Wireless mice on two different spec'd iMacs and have the same problem on boot across both. SPW is connected via USB on both. The SMW is not recognized as a SpaceMouse on boot. Only when I unplug and replug the USB is it recognized. Prior to that it works only as a pointing device for the system (akin to a regular mouse).

iMacs are different models, both 24GB RAM, both 10.14.3 (Though one was 10.12 prior to this week and was exhibiting the same behavior.)

-Mano

UtaSH
Moderator
Moderator
Posts: 3193
Joined: Mon Nov 27, 2006 10:34 am
Location: Munich, Germany
Contact:

Re: SpaceMouse Bug on Boot

Post by UtaSH » Tue Feb 19, 2019 3:19 am

Hello Mano,

you are facing an issue that we track with our internal bugnumber #MAC-81. I will inform you once this is fixed. Sorry for the trouble you encounter.

marcarch
Posts: 20
Joined: Mon Oct 22, 2018 9:41 am

Re: SpaceMouse Bug on Boot

Post by marcarch » Tue Feb 19, 2019 5:57 am

UtaSH wrote:
Tue Feb 19, 2019 3:19 am
you are facing an issue that we track with our internal bugnumber #MAC-81. I will inform you once this is fixed. Sorry for the trouble you encounter.
I'm reporting the bug since months, and Mojave is out since September '18.
Do you (3Dconnexion) understand that we now have to unplug and plug again the receiver at least EVERYDAY, if not more?

Can you please really speed up on this bug fix?

Post Reply