Search found 70 matches

by mhoopes
Mon Mar 02, 2020 10:53 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: SpaceMouse Pro - doesn't work at all with Adobe / anything else beside demo app
Replies: 2
Views: 735

Re: SpaceMouse Pro - doesn't work at all with Adobe / anything else beside demo app

The 3D mouse only works in Windows 10 Adobe Acrobat DC if "Run in Appcontainer" is disabled: https://www.3dconnexion.com/forum/viewtopic.php?t=38278 It works for me in Photoshop v12.1 x64 (CS 5.1) and Google Earth Pro. I can't speak for newer versions of Photoshop. Mine has a plug-in here: C:\Progra...
by mhoopes
Mon Mar 02, 2020 9:24 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: SpaceNavigator LEDs blinking 0.25 Hz
Replies: 7
Views: 5094

Re: SpaceNavigator LEDs blinking 0.25 Hz

This issue still occurs. I believe the conditions for it can be reproduced reliably: have one other user logged into the PC in Windows 10. When I sign out the other user, the blinking stops.
by mhoopes
Tue Nov 26, 2019 12:57 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Altium 19 - Cannot use functions with 3DxWare
Replies: 2
Views: 1559

Re: Altium 19 - Cannot use functions with 3DxWare

Andrea, It would be up to Altium to enable direct button functions. You can add Macros in the Buttons configuration page that correspond to shortcut keys in Altium Designer. For instance, I have a radial menu that triggers 8 different user-assigned macros that correspond to Align and Move Selection ...
by mhoopes
Mon Oct 21, 2019 2:32 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 8 sections radial menu barely usable :(
Replies: 31
Views: 21056

Re: 8 sections radial menu barely usable :(

I just installed 10.6.3, User_Defined_Macros.png returned, and my text went away. Renamed it again, and the text came back.
by mhoopes
Thu Mar 21, 2019 6:33 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Unable to open any PDF after installing 3DxWare
Replies: 9
Views: 10503

Re: Unable to open any PDF after installing 3DxWare

One other alternative appears to be disabling the "Run in AppContainer" option in the Reader preferences panel. We believe a recent udpate to Reader has enabled this option by default. With the application running in an "AppContainer", the add-in is enable to reach the driver although it can still ...
by mhoopes
Thu Mar 21, 2019 6:20 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Unable to open any PDF after installing 3DxWare
Replies: 9
Views: 10503

Re: Unable to open any PDF after installing 3DxWare

No worries, guys. I went back to 3DxWare 10.5.12, and am not seeing the siappdll error there. No loss in functionality on my end. I'll pick up the newest version once this issue is resolved.
by mhoopes
Wed Mar 20, 2019 8:04 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Unable to open any PDF after installing 3DxWare
Replies: 9
Views: 10503

Re: Unable to open any PDF after installing 3DxWare

It's also important to note that the siappdll error only occurs when there are a lot of objects on screen. Zoom out far on a multipage scrolling view to experience this.
by mhoopes
Wed Mar 20, 2019 7:21 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Unable to open any PDF after installing 3DxWare
Replies: 9
Views: 10503

Re: Unable to open any PDF after installing 3DxWare

I am able to open PDF files in Acrobat DC and Acrobat X Pro with 3DxWare64_v10-5-13_r2933 in Win 7 and Win 10, and have also been adding 3DxAcr3d.api to my plug_ins folders. I have been seeing an error message in Acrobat when using the SpaceNavigator and SpaceMouse Pro: https://www.dropbox.com/s/ij9...
by mhoopes
Tue Feb 12, 2019 9:36 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: SpaceNavigator LEDs blinking 0.25 Hz
Replies: 7
Views: 5094

Re: SpaceNavigator LEDs blinking 0.25 Hz

Jim, I located that 3DxService.log file from 2018-12-01. I'll PM it to you, if you're still interested.
by mhoopes
Wed Jan 23, 2019 7:01 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 8 sections radial menu barely usable :(
Replies: 31
Views: 21056

Re: 8 sections radial menu barely usable :(

I have a SpaceMouse Pro, and a Logitech G600. Yeah, it is strange to me that it reverted. Usually, that would mean that something changed somewhere in %userprofile%\AppData\Roaming\3Dconnexion\3DxWare\Cfg, though I haven't found any other occurrences of <ID>User_Defined_Macros</ID> (yet).
by mhoopes
Mon Jan 21, 2019 2:07 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 8 sections radial menu barely usable :(
Replies: 31
Views: 21056

Re: 8 sections radial menu barely usable :(

So, the User_Defined_Macros.png image is showing up again in my custom radial menu, for no apparent reason. Here's the code in Base.xml: <ButtonAction Type="Macro"> <ID>User_Defined_Macros</ID> <Name>STR_USER_DEFINED_MACROS</Name> </ButtonAction> No [image] tags pointing to User_Defined_Macros.png. ...
by mhoopes
Mon Jan 07, 2019 7:40 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Having issues installing 10.5.12 r2890
Replies: 4
Views: 3435

Re: Having issues installing 10.5.12 r2890

Uta might be able to help you with this. I had an issue when I attempted to install 10.5.12. I uninstalled as much as I knew how, and ccleaned the registry. Ends up that I had some driver components (sp3_display, 3dxkmj) that remained resident. I was given a couple of files and a procedure to clean ...
by mhoopes
Thu Jan 03, 2019 3:00 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 8 sections radial menu barely usable :(
Replies: 31
Views: 21056

Re: 8 sections radial menu barely usable :(

By the way, why isn't this the default? I can't imagine a scenario where a user would prefer User_Defined_Macros.png to their own text.
by mhoopes
Thu Jan 03, 2019 2:25 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 8 sections radial menu barely usable :(
Replies: 31
Views: 21056

Re: 8 sections radial menu barely usable :(

Thank you! I deleted everything in that Buttonaction from and including <image>...</image>

Image
by mhoopes
Wed Jan 02, 2019 9:20 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 3DxWare64_v10-5-12_r2890 installation: Error 1603
Replies: 5
Views: 4827

Re: 3DxWare64_v10-5-12_r2890 installation: Error 1603

Uta sent me his intended instructions, which involved running the following commands in an elevated command line. That worked for me. 1. Ensure all 3Dconnexion software has been uninstalled. 2. Unpack sp3_display_r12688.zip to an empty directory: 3. Open an elevated command prompt (run as administra...