Search found 14 matches

by mclaser
Fri Mar 07, 2014 2:43 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 3dconnexion for Sketchup 2013 does not work !!
Replies: 12
Views: 11700

Re: 3dconnexion for Sketchup 2013 does not work !!

I have SP (non Pro, I guess), Win7-64, Sketchup 2014. The 3d software loaded fine and the demos all work great. Nothing happens in SU. I've double checked that the the Sketchup pluggin is checked. Does this configuration not work together? Based on this thread it looks like SU 2013 did work with thi...
by mclaser
Thu Sep 11, 2008 2:19 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: solid edge problems
Replies: 28
Views: 31671

Updata availability

gnnomes,
How's that update coming?
by mclaser
Tue Sep 02, 2008 10:02 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: solid edge problems
Replies: 28
Views: 31671

Hi ngomes, Is there a way I can be notified when the fix is available so I don't have to monitor the download page? Also, even if I monitor the download page, I don't really know what I'm looking for. Is it possible to just email it to me? BTW, I have not tried Draft; only Part & Asy thus far. I not...
by mclaser
Sat Aug 30, 2008 5:56 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: solid edge problems
Replies: 28
Views: 31671

Yes, when I say ST I mean Sync Tech. I received the new SE with ST this week (so it is shipping to US customers) and have been using it for a couple days now. The new SE comes with two ways to open/create a part or asy: Synchronous and "Traditional" (non-ST). I can't say why your SET ROTATION is gra...
by mclaser
Sat Aug 30, 2008 1:37 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: solid edge problems
Replies: 28
Views: 31671

Just tried Traditional (non-ST) with SE ST and the SET ROTATION POINT is enabled and seems to work fine. When using a "SE with ST" part the button is disabled (ghosted) so there appears to be no way to turn it on. Ideas?
by mclaser
Sat Aug 30, 2008 1:21 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: solid edge problems
Replies: 28
Views: 31671

SpacePilot: rotation stuck on base coord

Cacciatorino, I feel your pain! I have the same problem with SE ST and have been unable to resolve it. It's a major PITA. Especially an exercise in futility for a long part where the base planes are at one end and the item of interest is at the other. I've had the Space Pilot & Traveller for years w...
by mclaser
Wed Feb 07, 2007 5:03 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error with 3.1.1 beta drivers & SE v19
Replies: 15
Views: 27059

I have done the recommended steps and confirmed that the 2.9.1 driver is installed. I've also updated SE to r3 which yields no change in symptom. I've uninstalled the 3D Connexion software multiple times, removed every instance of the 3D Connexion directories and files on my drive, and every occurre...
by mclaser
Mon Feb 05, 2007 10:28 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error with 3.1.1 beta drivers & SE v19
Replies: 15
Views: 27059

Not being able to perform a proper installation is my problem. The installation is apparently does not overwrite something left over from 3.1.1., which is causing the SE plugin to no install correctly. Your device is completely unusable in my main application at this time, where it was previously wo...
by mclaser
Fri Feb 02, 2007 5:53 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error with 3.1.1 beta drivers & SE v19
Replies: 15
Views: 27059

I am using a classic license. I've made no changes for the last 12 months.
by mclaser
Fri Feb 02, 2007 1:15 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error with 3.1.1 beta drivers & SE v19
Replies: 15
Views: 27059

I tried installing 2.8.2 but still have the same problem.
by mclaser
Thu Feb 01, 2007 8:35 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error with 3.1.1 beta drivers & SE v19
Replies: 15
Views: 27059

I was running 3.0.7 for several months before I attempted upgrading to 3.1.1. It worked fine with no noticeable problems. It looks like I had 2.8.2 before that.
by mclaser
Thu Feb 01, 2007 10:15 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error with 3.1.1 beta drivers & SE v19
Replies: 15
Views: 27059

File Version: 2.10.3.2418
by mclaser
Wed Jan 31, 2007 12:17 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error with 3.1.1 beta drivers & SE v19
Replies: 15
Views: 27059

BTW, Ticket #01262580GM ARP uninstall generates no error. Installing and runnin the utility does not show any occurrences of "3Dx" or any blank lines. Therefore, there was nothing to delete. Installing, again, 3.0.9, custom, deselecting everything except 3dxware 6.00.0018 & Solid Edge 2.10.03 Plugin...
by mclaser
Tue Jan 30, 2007 1:13 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: Error with 3.1.1 beta drivers & SE v19
Replies: 15
Views: 27059

Error with 3.1.1 beta drivers & SE v19

Last week I downloaded and installed drivers 3.1.1. Now whenever I try to run Solid Edge V19 r2, I get an error "3d connexion add-in is for Solid Edge v9 or higher, now exiting." I was previously running 3.0.7 with no problems for several months. I can apparently successfully install 3.0.9 or 3.0.7 ...