Search found 4 matches

by blybarg
Thu Mar 29, 2007 6:34 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 3DxPro/Engineer delays when using SpacePilot
Replies: 26
Views: 23443

I have recently moved to Wildfire 2.0 M240. Actually I didn't, my company did. I have problems with the shortcut keys. The same Pro/E menus are not available to the SpacePilot. With M220, everthing seemed to work great. I realize that even now, most Pro/E users are on Wildfire 3.0. It's a little dis...
by blybarg
Thu Feb 22, 2007 1:52 pm
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 3DxPro/Engineer delays when using SpacePilot
Replies: 26
Views: 23443

I have just loaded the 3.1.8 software and as of today have NOT had the same Pro/E Wildfire delay issues as before. I was hoping to find some release notes addressing the bug but could not find any.
by blybarg
Fri Jan 26, 2007 7:51 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 3DxPro/Engineer delays when using SpacePilot
Replies: 26
Views: 23443

Thanks for the response. I did read that thread prior to my post. I have also experienced those problems when switching applications, ie Office, Adobe, or Pro/E. I also removed the Office and Adobe drivers and noticed the end of the app switching delay. Unfortunately this was not my reasoning for po...
by blybarg
Thu Jan 25, 2007 9:13 am
Forum: Windows Discussion Forum
Topic: 3DxPro/Engineer delays when using SpacePilot
Replies: 26
Views: 23443

3DxPro/Engineer delays when using SpacePilot

I've noticed considerable delays in all modes (Part, Assy, Dwg) of Pro/E since upgrading the SpacePilot software to 3.0 & up. Pro/E seems to freeze for 3-5 seconds then respondes to commands. Rolled SpacePilot software back to 2.8.2 and problem goes away. Here some more info: Pro/E Wildfire 2.0 M220...