having problems with it working in mastercam and solidworks

Discussion on the upcoming major revision of 3Dconnexion 3DxWare

Moderator: Moderators

having problems with it working in mastercam and solidworks

Postby Kahsikmahn » Wed Feb 15, 2012 2:49 pm

so I just installed the new software and now it won't work in mastercam and solidworks.
In mastercam I can set up my buttons and everything but I can't use the 3d mouse
In Solidworks I can use the 3d mouse but can't set up my buttons, When I go to the 3d connexion properties it tells me to set them up in solidworks, so I go to the solid works configuration panel for it, and there are no commands for me to assign, I can see the buttons, but the list on the right where the commands are supposed to be is empty.
I made sure that everything was closed when I uninstalled the old drivers, and then installed the new drivers, it was this way the first time I installed them so I uninstalled them, then reinstalled hopping that would fix it, then rebooted my machine just to make sure. But still not working.
Any help would be greatly appreciated.
Kahsikmahn
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 15, 2012 2:37 pm

Postby Kahsikmahn » Wed Feb 15, 2012 2:52 pm

also I am running 64 bit windows professional
Mastercam X3 and X6
Solidworks 2012
Kahsikmahn
 
Posts: 4
Joined: Wed Feb 15, 2012 2:37 pm

Postby Fred » Thu Feb 16, 2012 8:50 am

Hello Kahsikmahn-
When you uninstalled the driver did you clear out the saved profiles if the file is corrupted the problem persists with the old driver and new install.

Here is the link to doing a clean install
http://www.3dconnexion.com/faq/28

Instructions are for the 3.15.2, download the Beta and install.

Is Solidworks set to run as administrator?
If so install the Beta the same way
Right click and choose run as administrator.
Fred
Moderator
Moderator
 
Posts: 991
Joined: Wed Dec 06, 2006 7:15 am
Location: Rochester, NY


Return to 3DxWare 10 Beta Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

cron